Shea Butter, Shea Butter Nilotica of Happy Zalf Shea?

Onze Shea Butters zijn 100% natuurlijk en biologisch. Shea butter wordt gewonnen uit de noten van de Shea boom, groeit in Afrika. Deze boom staat bekend als 'The Tree of Life', vanwege de vele bijzondere toepassingen. Koud geperst zodat alle goede eigenschappen behouden blijven. Is uitstekende verzorging voor huid en haren. Gemaakt door de natuur, 100% natuurlijk. Geen parabenen, geen parfum en niet getest op dieren. Geschikt voor alle leeftijden.

Wat is het verschil tussen onze Butters? 
Dit is een vaak gestelde vraag in ons DM op Instagram & daarom leuk om eens een korte sum up te maken! 

We hebben 3 Butters op dit moment in ons assortiment. De Shea Butter, Shea Butter Nilotica én Happy Zalf Shea. Allemaal even lekker, maar ook met hun eigen eigenschappen! 

Shea Butter
Deze pure butter is wat harder van zichzelf & 'smelt' zodra het warm gewreven wordt tussen je handen. Het heeft een langdurige verzorgende werking op de huid. 

Shea Butter Nilotica 
Deze zachte Shea Butter is 100% natuurlijk & heeft dezelfde verzorgende werking. 

Happy Zalf Shea 
Deze variant bestaat voor 75% uit Shea Butter, aangevuld met Druivenpitolie & een vleugje vanille maceraat. Het is heerlijk smeerbaar, zodat je het ook voor jouw baby op de commode kunt gebruiken. Ook de geur van deze Zalf is een stuk aangenamer door de vanille! 

 

 

 

 


Leave a comment